4 Nisan 2018 Çarşamba

Usla Akademide Victorinox Bıçakları ile Kesim Teknikleri Workshop


Bugun Aristo İletişim Semih beyin davetiyle  @uslaakademi de  İsviçre’nin en köklü çakı ve bıçak markası olan Victorinox  @victorinox_turkiye Bıçakları ile  Şef @erenerdeem 'in önderliğinde Bıçak Kesim Tekniklerini öğrenip devamında o teknikleri uygulayarak Victorinox'a özel lezzetler hazırladık 

Ne kadar imce ayrıntılar varmış biz gelişi güzel keserken şefimiz bize milimetrik ölçülerde nasıl kesim yapılır piştikten sonra yemeğin içinde görütüsü nasıl olur hepsini tek tek anlattı bundan sonra mutfakta daha özenli olucam 

Bu arada nefis lezzetler orataya çıktı tüm tarifleri paylaşacağım yaptığımız lezzetler


  • Minestrone (çorba)
  • Porcini Mantarlı Risotto
  • Steak au Poivre ve Sote Mevsim Sebzeleri
  • Orman Meyveli Napoleon Pasta





Hepsi nefis oldu sonrada bir güzell afiyetle yedik 😋 
Şefimin dediği gibi Bıçak önemli İyi bir bıçak seçmeli ve iyi kullanmalı 


1990 yılında aile şirketi olarak kurulan ve 25 yıldır Victorinox, Victorinox Swiss Army, Celestron, Maglite, Wenger, Cole&Mason, Jamie Oliver gibi sektöründe lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Eyüboğlu, 600’ü aşkın satış noktası ile kaliteli markaları evlere taşıyor.


Sonuç olarak yine keyifli bol sohpetli bir gün geçirdim 
Semih bey @semih1kalkan Davetiniz için ve emeği geçen herkese de ayrıca teşekkürler 











Hiç yorum yok:

Etiketler