16 Mayıs 2017 Salı

Taç İnova Ürünleri ile Evteks 2017 Fuarında


Türkiye ev tekstili sektörünün lideri Zorlu Tekstil Grubu, CNR Expo'da bugün başlayan 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'nda inovatif ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Bizlerde @medyaevi_iletisim in davetlisi olarak TİNOVA standını ziyaret ettik.

Taç İnova ürünlerine bayıldım.

@tacstyle Tüm inovatif ürünlerini TAÇ Inova çatısı altında toplayan Zorlu Tekstil, bu yıl Serin Tutan Pike, yepyeni TAÇ Bamboo Koleksiyonu, mitelara (akarlara) karşı korunaklı bir alan yaratan TAÇ Anti-Mite Koleksiyonu, yazın serin, kışın sıcak tutan TAÇ Inova Outlast Yastık gibi, kendi kendini temizleyen stor perdeler gibi harika ürünlerini tanıma fırsatı bulduk.

Sizlerinde de gidip görmenizi tavsiye ederim.Fuar 20 Mayıs tarihine kadar açık.

Davetllilere ve bizlere gösterdikleri misafir perverlikleri için @tacstyle ve @medyaevi_iletisim çalışanlarına çok teşekkür ederim .



Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ve son teknolojilerin ışığında tasarlanan Zorlu Tekstil'in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl Evteks'te sıra dışı ve şaşırtıcı ürünlerle boy gösteriyor. TAÇ Inova'da bu yıl Serin Tutan Pike, yepyeni Taç Bamboo Koleksiyonu, mitelara (akarlara) karşı korunaklı bir alan yaratan Taç Anti-Mite Koleksiyonu, yazın serin kışın sıcak tutan TAÇ Inova Outlast Yastık gibi pek çok ürün, ev tekstilinde devrim yaratmaya hazırlanıyor.Uyku anında, vücudun ısınmasıyla ortaya çıkan cilt yüzeyindeki ısıyı ve nemi emerek cildin serin kalmasını sağlayan TAÇ Serin Tutan 

Pike, sıcak geçen yaz gecelerinde konforlu bir uyku ortamı sunuyor.






Tekstil ürünlerinde içinde bulunan ısıya duyarlı faz değiştiren mikrokapsüller sayesinde ısı yönetimi sağlayan Outlast© teknolojisi ile üretilen bir tarafı yazlık, diğer tarafı kışlık kullanıma uygun TAÇ Inova Outlast Yastık ise ısı yönetiminin yanı sıra nemi azaltmaya da yardımcı oluyor.Inovatif ve tasarım odaklı ürünleri ile hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan TAÇ Inova, hassas ciltler için de çözümler sunarak yaşam alanlarına sağlıklı bir dokunuş katıyor. Sürdürülebilir bambu ağaçlarından elde edilen bambu elyafının cilde dost dokusu ile üretilen TAÇ Bamboo, özel yapısı ile sağlığına özen gösterenler için benzersiz kullanım sunuyor.



TAÇ'ın yepyeni mucizesi Anti-Mite Koleksiyonun da yer alan nevresim takımları, halılar, yastık ve yorganlar ise toz akarlarını ortamdan uzak tutarak gözle görülemeyen bu canlıları yaşam alanlarında barındırmıyor. Oeko-Tex 100 standartlarına uygun olarak üretilen TAÇ Anti-Mite Koleksiyonu limon, lavanta, okaliptus gibi doğalmalzemelerin birleşimiyle sağlığa dost olmasıyla dikkat çekiyor


  

    Storlarınız her zaman ilk günkü gibi temiz...
Taç’ın yenilikçi markası Taç Inova, stor temizleme derdine son veriyor ve sizlere Kendini Temizleyen Stor Perde’yi sunuyor.
  
  


  



 
  

  

  

Hiç yorum yok:

Etiketler